O nama

U domeni ljepote nudimo zaista raznolike tretmane za njegu lica, tijela, ruku i nogu koje obavljamo na klasičan način ili uz pomoć vrhunskih kozmetičkih aparata. U domeni zdravlja nudimo razne vrste peelinga, masaža, terapija, anticelulitnih i tretmana za mršavljenja, day spa i wellness programe.

U našem radu koristimo samo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača prema metodama i savjetima struke. Stalnom provjerom kozmetičkih preparata u praksi, u DONNU smo uveli potpise renomiranih kuća i svjetski poznatih brandova za koje smo se osobnim iskustvom i praksom uvjerili da daju vrhunske rezultate.

Zahvaljujući kontinuiranom praćenju razvoja kozmetičke industrije na svjetskom tržištu svake godine proširujemo ponudu u salonu aparatima i tretmanima koji čine trendove u ovoj branši, ali što je još važnije, koji odskaču od prosječnosti po kvaliteti, svojoj inovativnosti u pristupu i profesionalnosti.   

U domeni kineziologije nudimo vježbanje s osobnim trenerom na aparatima koje koriste najsuvremeniju svjetsku tehnologiju.Trenutno smo jedan od rijetkih salona u Hrvatskoj koji u svojim prostorima objedinjuje apsolutno sve najsuvremenije tehnologije s aparatima za mršavljenje i borbu protiv celulita na jednome mjestu te educirane terapeute sa priznatim certifikatima za rad.

No, pored kvalitetne usluge, u DONNI Vam osiguravamo diskreciju usluge i identiteta kako biste bezbrižnije uživali u svojoj masaži, tretmanu ili nekoj drugoj usluzi. Svaku svoju uslugu potvrđujemo garancijom da će ona biti pružena na najkvaliteniji način, a svaku Vašu primjedbu ili kritiku spremni smo opravdati ukoliko niste bili zadovoljni.

Ali, uz ove visoke i naizgled hladne standarde, od kojih ne odustajemo ni u jednom segmentu, slijede topla atmosfera i stručnost DONNINA tima, čineći naš salon zaista posebnom malom oazom ljepote i zdravlja. Hvala svim našim stalnim klijentima na iskazanom povjerenju, jer je to dokaz da su prepoznali da su uzajamno zadovoljstvo i kvalitetna usluga, naši zajednički prioriteti.