Salonski

bonton

Rezervirajte svoj termin unaprijed, što je prije moguće. Veliki dio uspješnosti tretmana koji odaberete ovisi o tome da li ste Vi opušteni, a mi dobro pripremljeni, stoga je vrlo važno da na zakazani tretman dođete barem desetak minuta ranije.

Pravodobnim dolaskom imat ćete vremena pripremiti se za tretman ritmom koji Vama odgovara.

Pri rezervaciji termina najvažnije je javiti se na vrijeme jer jedino tako možete biti sigurni da ćete dobiti termin koji želite, stoga Vas ljubazno molimo da rezervaciju željenog termina obavite telefonski, mailom ili na drugi način nekoliko dana ranije.

Ukoliko je posjet salonu sa popustom ili nagradom, svakako to napomenite kod rezervacije kako bi Vam objasnili eventualne uvjete i pravila vezana uz Vaš posjet.

Salon ima pristup invalidima te je usluge moguće prilagoditi osobama sa invaliditetom no potrebno je vrstu i stupanj invalidnosti napomenuti pri rezervaciji termina.

ZDRAVSTVENI PROBLEMI
Ukoliko imate neke zdravstvene probleme ili kronične bolesti molimo Vas da to napomenete kod rezervacije tretmana ili terapeutu prije početka tretmana.
Neka zdravstvena stanja ili bolesti mogu prouzročiti kontraindikacije kod nekih tretmana ili upotreba kozmetičkih preparata, pa je svakako bolje to znati na vrijeme.
Prije izvođenja nekih tretmana, kao npr. kavitacije, zbog ozbiljnosti pristupa i eliminacije mogućih neželjenih posljedica naši će Vas terapeuti tražiti da  ispunite dosje o svom zdravstvenom stanju temeljem kojeg će se donijeti zaključak o mogućnosti ili načinu izvedbe tretmana.

KAŠNJENJE
Izbjegavajte kasniti! U slučaju kašnjenja Vaš tretman moći ćemo provesti u cijelosti samo ako nam to vrijeme dopusti.
Ukoliko su terapeut ili soba rezervirani nakon Vašeg termina, bit ćemo primorani Vaš termin skratiti ili odgoditi.
Molimo Vas da uvažite kako zbog Vašeg kašnjenja ne možemo prilagoditi cijene skraćenom tretmanu, a niti izvršiti pomak ostalih rezervacija.
U slučaju odgode ili otkaza tretmana zbog kašnjenja  naplaćuje se 50% cijene tretmana.

DJECA
Ljubazno Vas molimo da malu djecu (mlađu od 10 godina) na koju je potrebno paziti ne vodite sa sobom kako biste se i Vi i naši ostali gosti mogli u potpunosti opustiti.
Svjesni smo da su Vam Vaši mališani najvažniji, ali Vas savjetujemo da svoj dolazak u salon posvetite vlastitom opuštanju.
Ukoliko su djeca sa vama, molimo Vas da pripazite na njihovu sigurnost i budite obazrivi prema odmoru i opuštanju drugih. Osoblje salona ne može preuzeti brigu o djeci za vrijeme Vašeg boravka u njemu.

LJUBIMCI
Znamo da su vam Vaši ljubimci važni, ali molimo da ih ne dovodite sa sobom na tretman kako biste se i Vi i naši ostali gosti mogli u potpunosti opustiti. …

NAKIT I VRIJEDNOSTI
Kako bi izbjegli nepotreban stres, najbolje je da nakit i vrijednosti ostavite kod kuće.
Ako pak dođete s vrijednim stvarima, molimo Vas da ih pohranite na sigurnom mjestu – pod ključem u Vašem ormariću. Za izgubljene stvari ne odgovaramo.
Ukoliko inzistirate da nakit ili vrijednost ponesete sa sobom na tretman, to radite na vlastitu odgovornost te Vas molimo da budite pažljivi i ne zaboravite ih prilikom odlaska.

DRESS COD PRAVILA
U našem salonu uvijek Vas očekuje Vaš osobni paket opreme: ogrtač, ručnici, papuče, rublje za jednokratnu upotrebu, te ostala pomoćna oprema u kojoj ćete se osjećati potpuno sigurno i opušteno, a naši terapeuti će štititi Vašu privatnost.
Nekim je ljudima zastrašujuće nelagodno biti s malo odjeće na sebi, ali to nije razlog da ne uživate u tretmanu . Popričajte sa kozmetičarima o njihovim «pravilima» i svakako će Vam ponuditi savjete da se osjećate ugodnije.
Nikada se izričito ne zahtjeva da budete goli u prisustvu bilo koje druge osobe. U našem salonu uvijek Vas očekuje Vaš osobni paket opreme u kojoj ćete se osjećati potpuno sigurno i opušteno.
Naši terapeuti su dobro utrenirani za tzv. «art of draping», što znači da napuštaju prostoriju u kojoj će se odvijati tretman sve dok se ne smjestite na masažni stol ispod plahte, te izađu nakon tretmana kako biste se mogli obući u privatnosti.
Naši terapeuti će štititi Vašu privatnost i tijekom trajanja tretmana tako što ćete, osim dijelova tijela koji su podvrgnuti masaži, biti potpuno pokriveni. Ako ćete se tako ugodnije osjećati, moguće je da na sebi imate kupaći kostim ili osobno donje rublje za vrijeme tretmana.

PUŠENJE & MOBITEL
U našem salonu nije dopušteno pušenje. Hvala Vam što poštujete ovu našu odluku.
U našem salonu nije dopušteno niti korištenje mobitela. Molimo Vas da mobitel isključite i ostavite u ormariću. Hvala Vam što poštujete ovu našu odluku.
Molimo Vas da poštujete ostale goste te da ne razgovarate preglasno.

PLAĆANJE
Naplata se vrši po završetku Vašeg posjeta salonu, a imate mogućnost plaćanja gotovinom, kreditnim karticama te uplatom na žiro-račun, a pravne osobe mogu dobiti R-1 račun.

Naplata se, u pravilu, vrši po završetku Vašeg posjeta salonu.
Imate mogućnost plaćanja gotovinom, kreditnim karticama (Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express), kreditnim karticama na rate bez kamata te uplatom na žiro-račun, a pravne osobe mogu dobiti R-1 račun.
Za rezervaciju programa koji čine više tretmana odjednom, potrebno je uplatiti 50% cijene rezervacije, a u slučaju kasnog otkazivanja programa uplata se ne vraća.