Klasični tretmani njege tijela

Naša se ponuda klasičnih (manualnih, neaparativnih) tretmana sastoji od metoda koje ujedinjuju wellness doživljaj i izvrsne rezultate u borbi protiv narančine kore te tako metodom anticelulitne njege istodobno osvježavamo i oblikujemo lijepo tijelo.
Naime, današnji način života nameće nam potrebu za tretmanima koji pružaju osjećaj ugode, opuštanja i zadovoljstva, ali, osim što se želimo dobro osjećati, nakon tretmana očekujemo rezultate i određena rješenja, naročito kada je riječ o celulitu.

Ako Vaša koža treba samo trenutno osvježenje, dovoljno je da se odlučite samo za jednokratni tretman, ali u svim ostalim slučajevima, kao na primjer za anticelulitnu njegu, zaštitu kože od prebrzoga starenja, njegu protiv bora, njegu kože s aknama… preporučuje se nešto više uzastopnih postupaka ili individualni program koji uključuje različite tretmane.

Rezultati ne izostaju: već nakon jednoga tretmana opseg tijela vidno se smanji, a nakon nekoliko uzastopnih tretmana i uz poštivanje naputaka za promjene u svakodnevnome načinu života, već koketiramo s jednim do dva konfekcijska broja manje. Uvjerite se….

Maderoterapija

06pro

World of Beauty

06pro

Sothys

06pro

Čišćenje (peeling) tijela

23tra

Casmara tretmani za tijelo

22tra

Tretman tijela Guam algama

21tra