Tretmani za trepavice

Tretmani za trepavice

Tretmani za trepavice

Postoji niz kozmetičkih načina da trepavice optički učinimo ljepšima, naročito ako se uzme u obzir najnovija generacija “hi-tech” kozmetičkih sredstava za produljivanje trepavica i povećanje volumena, i, brojne vrste cjelovitih ili parcijalnih umjetnih trepavica.

Dobro je poznata činjenica kako dugačke i guste trepavice daju oku definiciju i dubinu, čineći pogled dramatičnim i izražajnim.

Pa ako činite veliku promjenu u boji kose tad biste te trebali uskladiti i boju obrva sa kosom, a kako Vaš izgled u tom slučaju ne bi bio neskladan, bojanjem obrva i izražavanjem trepavica postignut ćete optimalni izgled i izraziti svoju ljepotu.

U DONNI Vam nudimo nekoliko tretmana po metodi WIMPERNWELLE koji su istinska novost, kada su trepavice u pitanju.

BOJANJE TREPAVICA

Boja i razvijač koji koristimo nije isti kao boja za kosu već je puno je nježniji.  Cilj tretmana je potamniti trepavice od korijena do vrha, te ih na taj način produžiti jer je svaka trepavica na vrhu potpuno blijeda (od tud i promidžbeni trik make-up industrije: ”maskare produžuju trepavice”). Jedina mala mana možda jest ta da boja ne može dati gustoću trepavicama jer se ne može stavljati u slojevima kao maskara, no zato nikad nećete imati slijepljene trepavice.

Dobivamo čisti, lijepi prirodni look koji traje.Upozoravamo da je efekt jači kod prirodnih plavuša, dok je kod brineta i crnki nešto slabiji, ali opet vidljiv.

Tretman bojanja trepavica

UGRADNJA EKSTENZIJA NA TREPAVICAMA

Ugradnja ekstenzija je metoda kojom se pojedinačno, jedna po jedna, sintetička trepavica lijepi neposredno uz korijen prirodnih trepavica, što ovaj postupak čini trajnijim i ugodnijim rješenjem od lijepljenja, u pravilu nepraktičnih, klasičnih umjetnih trepavica.
Trepavice se lijepe crnim antialergijskim ljepilom, a samo apliciranje dlačica izvodi se pomoću dviju pinceta – jedna pomaže pri odvajanju trepavica, a drugom se stavljaju ekstenzije. Nanosi se uvijek pojedinačno jedna po jedna trepavica što sam postupak čini dugotrajnim.

Nadograđene trepavice otpadaju zajedno s prirodnim trepavicama, i traju otprilike do mjesec dana, a nekada i više, što ponajprije ovisi o prirodnom ciklusu rasta trepavica, nakon čega ih je potrebno nadomještati novima. Ugrađene trepavice trajno su zakrivljenog oblika, pa ne traže upotrebu uvijača za trepavice, a dostupne su u više varijanti dužina, boja i debljine, kako bi se kod svakog tipa lica postigao lijep i prirodan izgled.

Kupanje ili plivanje neće otopiti sredstvo za vezivanje ekstenzija, kao ni kratkotrajna izloženost parama u saunama, međutim ukoliko se to i dogodi moguća je njihova korekcija. Nakon što su trepavice ugrađene, na očima se ne osjeća težina niti neugodno zatezanje, a ukoliko se to želi, specijalnim otapalom vrlo jednostavno i brzo ekstenzije se mogu i ukloniti.

Ugradnja ekstenzija na trepavicama
Tretman osvježenja trepavica
Trepavice dodatno / po kom

MINIVAL TREPAVICA

Ukoliko želite uz malo uloženog truda imati krasne rezultate te uvijek, i bez šminke imati lijepe trepavice, odlučite se na minival trepavica!
Tretman se sastoji od ljepljenja viklera uz rub gornjeg kapka te dva premaza za trepavice. Nakon što su trepavice uvijene slijedi bojanje specijalnim bojama koje su prilagođene i najosjetljivijem oku.

Vaše će trepavice djelovati našminkano, a tretman treba ponoviti za 4 tjedna. Postupak je bezbolan i traje cca 30 minuta te je potpuno neškodljiv, jer se koriste WIMPERNWELLE profesionalni preparati koji ne oštećuju trepavice.

Efekt je zaista izvrstan i pogodan kao priprema za more, kada ne možemo imati uvijek maskaru na trepavicama!

Minival trepavica