LPG endermološka lipomasaža

LPG endermološka lipomasaža

LPG endermološka lipomasaža

LPG tretman lipomasaže jedinstvenom metodom endermologije na principu masaže rolerima dubinski stimulira kožu da se aktivira proces lipolize (odvajanje masnoće) kao i stvaranja kolagena i elastina te tako na 100% prirodan način, ali klinički dokazano, otklanja celulit. 

U DONNI se možemo pohvaliti višegodišnjim iskustvom rada na LPG Cellu M6, koji je prvi aparat na svijetu s odobrenjem američke FDA za uklanjanje celulita, a metoda nazvana Endermologie najcitiranija i najpopularnija je metoda za borbu protiv celulita!  

Sada u našem salonu možete iskusiti i snagu novog LPG aparata Cellu M6 Integral!!

Endermologija je neinvazivna metoda prilagođena svakoj životnoj dobi u kojoj se javljaju promjene kože poput celulita ili znakova starenja. 

Osim potiticanja kože na lipolizu i stvaranje kolagena i elastina, endermologija na ugodan i prirodan način  jača mikrocirkulaciju i time vraća tonus vezivnom tkivu poboljšavajući tako cjelokupni izgled kože.

Vrlo ugodnim, relaksirajućim tretmanom u ovisnosti o osjetljivosti kože, uklanja se celulit i lokalizirano masno tkivo, a koža postaje elastična i čvršća, tkivo se drenira od nakupljene tekućine, što doprinosi da se klijenti nakon tretmana osjećaju lagano. LPG endermologija uređajem Cellu M6 djeluje na celulit, kvalitetu i izgled kože i  postiže velik učinak u oblikovanju tijela i volumena.  

Zbog djelovanja na masne nakupine i stimulaciju kolagena, izvrsni rezultati postižu se kod tretiranja “viška kože” nakon liposukcije (kavitacije), poroda i dijeta, ožiljaka, održavanja siluete te kod mišićnih tenzija, traumatskih i sportskih ozljeda tetiva i ligamenata te oticanja nogu (posebno kod trudnica), a osobito dobar učinak postiže se kod limfedema ruke nakon operacije dojke. 

Rezultati smanjivanja obujma dokumentiraju se preciznim mjerenjima. Svi dobiveni rezultati LPG metodom potvrđeni su na temelju znanstvenih studija provedenih na američkim i europskim sveučilišnim klinikama.Tretmane je poželjno kombinirati s tjelesnom aktivnošću.


LPG TRETMANI

Savjetuje se provođenje svih tretmana dva do tri puta tjedno, u seriji od 15 do 20 puta, a potom, ovisno o potrebama osobe ili medicinskoj indikaciji, slijedi održavanje jednom do dva puta tjedno, odnosno dva do tri puta mjesečno.  

   LPG tretman tijela 
   LPG  mini paket od 6 tretmana 
   LPG maxi paket od 12 tretmana

Rezultati smanjivanja obujma dokumentiraju se preciznim mjerenjima. 

Rezultati: slike prije i poslije LPG lipomsaže