Tretmani za obrve

Tretmani za obrve

Tretmani za obrve

Lijepo oblikovane obrve čine razliku između dobrog i izvrsnog izgleda, jer dobro oblikovane obrve mogu vašem licu dati novi izgled.

Obrve uokviruju oči i čine ih vizualno većima. Sa lijepim obrvama izgledat ćete mlađe, odmorenije i profinjenije.

Bezoblične i neuredne obrve mogu poništiti učinak šminkanja koji pokušavate postići. Ako su vam obrve stvarno neuredne i raščupane prepustite uređivanje profesionalcu, a zatim ih redovito održavajte uklanjanjem novoizraslih dlačica.

Obrve možete oblikovati pincetom ili možete kod nas izabrati razne oblike, a najelegantnije ćete izgledati ako su vam obrve dugačke, čiste i prirodne. Oblik obrvi može jako utjecati na cjelokupan dojam koji ostavljate – od bezopasnog, oštrog, do smirenog ili prestrašenog.

Obrvama možete stvoriti svoj upečatljiv izgled, ono što vas čini jedinstvenom.

Većina žena ima obrve koje je potrebno definirati da bi im izgled bio potpun. Nanošenje šminke na obrve pomoći će zaokružiti izgled. U početku, osjećat ćete da vam je olovka previše naglasila obrve.

Samo se prisjetite da ste naviknuti na svoj stari izgled i bit će potrebno malo vremena da se
priviknete na novi izgled.

Oblikovanje obrva započinje uravnotežavanjem obrvi, tako da su proporcionalne sa ostatkom lica. Pogledajte se u ogledalo i zamislite linije koje prolaze vašim licem (vidi sliku). Početak obrve bi trebao biti u ravnini sa unutarnjim kutom oka, vrh luka iznad vanjskog kuta oka, a završetak bi trebao biti na liniji koja prelazi od nosa do vanjskog kuta oka.

Obratite posebnu pozornost na udaljenost između obrvi – što je veća udaljenost, nos će vam izgledati veće. Ako imate razmaknute oči, početak obrve vam može biti malo bliže korijenu nosa, a ako su vam oči približene, neka vam razmak među obrvama bude nešto veći za otvoreniji izgled.

Tretman korekcija obrva
Tretman oblikovanja obrva
Tretman bojanja obrva