Omnia elektrostimulacija ili ultrazvuk

Omnia elektrostimulacija ili ultrazvuk

Omnia elektrostimulacija ili ultrazvuk

Elektrostimulacija mišića pojačana ultrazvukom je napredna terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit preko elektroda i jastučića postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.

Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo posebne pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu, odnosno vrlo se brzo reducira celulit.

U DONNI koristimo aparat OMNIA talijanske tvrtke Cesare Quaranta  koji, osim elektrostimulacijom, svoju učinkovitost dopunjuje ultrazvukom preko metalnih jastučića koji se pričvršćuju za tijelo.

Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita (lipopliza), rast ili povećanje mišićne mase (elektrostomulacija), relaksacija, eliminacija toksina (drenaža), itd.

Učinci elektrostimulacije:

1.  smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća,

2.  oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća,

3.  poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože,

4.  djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela te se zato celulit vidljivo smanjuje.

Preporučujemo tretman od 10 – 15 terapija 3 puta na tjedan, s jednodnevnim pauzama između svakog tretmana.

Ako želimo postići još bolji učinak treba piti mnogo tekućine, smanjiti unos soli i šećera u tijelo, a prije elektrostimulacije dobro je ići na tretman u IR saunu, jer tada povećavamo učinak elektrostimulacije.

CQ OMNIA tretman elektrostimulacije
CQ OMNIA tretman elektrostimulacije + ultrazvuk

Previous Post
Termosauna