World of Beauty

World of Beauty

World of Beauty

World of beauty tretmani lica i tijela temeljeni su na prirodnim sastojcima, svaki od njih je iz organskog uzgoja te su svi proizvodi prirodnog porijekla. Okupajte Vašu kožu prirodom, a ona će Vam biti zahvalna. Koža je naš najveći organ te sve svaki satojak koji se koristi na koži utječe ne samo na kožu već i na čitav organizam. Mikromolekularni prirodni sastojci djeluju u dubinu kože, te se koži vraća prirodna ljepota. Vaša koža će Vam biti zahvalna.

REVIVA DETOX TRETMAN

Tretman ljepote kojim potičemo eksfolijaciju kože Vašeg lica, vrata te dekoltea koristeći ultrazvučnu špatulu čiji ultrazvučni efekt prodire duboko u slojeve kože. Vaša će koža nakon tretmana biti revitalizirana te osviježena

PURETE ACNE CONTROL TRETMAN

Ukoliko imate problema sa aknama i problematičnu kožu Purete acne control tretman pomoći će Vašoj koži u borbi protiv njih. Vaše pore će biti dubinski očišćene te uz pomoć prirodnih sastojaka potaknuti će se iscijeljivanje kože, što će pozitivno utjecati na ožiljke od akni ukoliko ih ima, a izlučivanje sebuma će biti izregulirano.

AKOIA LIFT ANTI AGE TRETMAN

Ovim inovativnim tretmanom efekt pomlađivanja kože postižemo uz pomoć umirujućeg plavog svijetla. Konture Vašeg lica će nakon ovog tretmana kojim Vašu kožu njegujemo prirodnim sastojcima, biti zaglađene, zategnute. Priuštite sebi tretman u kojem ćete uživati Vi, a i Vaša koža.

MD REVIVA DETOX ECLAT ČIŠĆENJE LICA

Inovativan tretman čišćenja kojim se lice čisti bez mehaničkog čišćenja tj. bez istiskivanja. Tretman kojim Vaša koža dobija novi sjaj, tonus i kompaktnost, povoljno djeluje na hiperpigmentacije te svojim anti age učinkom je Vaša koža vidno pomlađena.

MD CHRONO PURETE ČIŠĆENJE

Ukoliko su Vaš problem proširene pore te pojačano lučenje sebuma, ovim tretmanom možemo to izregulirati. Tretman je iznimno učinkovit, a istovremeno nježan za Vašu kožu koja je problematična.Tretmanom ćemo riješiti Vaš problem prištića i akni, a koža će biti oksigenizirata te će joj biti vraćena vlažnost.

Previous Post
Sothys
Next Post
World of Beauty