Šminkanje – make up

Šminkanje – make up

Šminkanje – make up

Izgledajte seksi, u trendu, nježno, romantično ili mladenački…Za posebne prilike, ili kada jednostavno želite zablistati, najbolje je prepustiti se stručnim i vještim rukama koje će se prilagoditi Vašim potrebama i željama te ostvariti maštovitu i originalnu kreaciju, istaknuti najbolje na vama i dati vam trendovski izgled.

Ljepotu treba stvarati, njegovati i održavati, a da bi to postigli koristimo kozmetička pomagala i sva sredstva koja spadaju u okvire kozmetike za njegu i uređenje estetskog izgleda.

U DONNI koristimo samo vrhunsku kozmetiku te kvalitetne i poznate brendove make-upa MAC, STAGE LINE PROFESSIONAL MAKE UP koji imaju mnoge prednosti u usporedbi sa sličnim proizvodima koji se nalaze u širokoj potrošnji, od same vrhunske kvalitete proizvoda koja Vam jamči dugotrajnu postojanost nakon nanošenja do njihovih dokazanih antialergijskih svojstava koji ih čine pogodnima za korištenje i kod najosjetljivije kože.

DNEVNI MAKE UP

Lagani dnevni make up koji Vam pomaže da izgledate odmorno i spremno za sve zadatke koje Vam život postavlja, a pri tome izgledate dobro i prštite samopouzdanjem.

SVEČANI MAKE UP

Pripremite se za posebne prilike koje traže zahtjevniji i dugotrajniji make up kako bi Vi mogli opušteno i neopterećeno uživati i biti sigurni kako izgledate najbolje što možete. Priuštite si prekrasan make-up za vjenčanja, maturalne zabave, rođendane, razne proslave, novogodišnje slavlje i druge prilike – vaš blistav izgled dodatno će uljepšati sam događaj. 

Make-up dnevni 
Make-up svečani 
Make-up svečani – maturanti