Afrodita wellness masaže i rituali

Afrodita wellness masaže i rituali

Afrodita wellness masaže i rituali

Afrodita je osmislila spa/relax/wellness masaže kao holističke terapije kojima se djeluje na duh i tijelo, vraća ravnoteža, ublažava stres, regenerira koža, pospješuje cirkulacija i limfni protok te eliminiraju toksini iz tijela, mišićima se vraća snaga, a zglobovi čine gipkijima, a sve to prilagođeno individualnim potrebama klijenta.

AROMATERAPIJA

To je holistička terapija koja djeluje na duh i tijelo, vraća ravnotežu, ublažava stres, regenerira kožu, pospješuje cirkulaciju i limfni protok te eliminira toksine iz tijela. Mišićima vraća snagu, a zglobove čini gipkijima.

Aroma Spa Relax masaža
Masaža počinje tretiranjem nogu, prelazi se na masažu leđa, nastavlja laganim pokretima na predjelu trbuha i ruku, a završava tretiranjem dekoltea i lica.
Ovo je tretman u kojem se uživa u svakoj minuti, a istovremeno nas dovodi u stanje psihofizičke ravnoteže.

MILK & HONEY RITUALI

Najnoviji mliječno medeni rituali za lice i tijelo namijenjeni su intenzivnoj prirodnoj pro-age zaštiti kože i potpunoj obnovi energije u svim razdobljima života.
Zamamno mirisna sinergija unikatnih plemenitih plodova prirode: ekstrakta matične mliječi, karite maslaca, kokosovog mlijeka i ulja djeluje na sve osjete i obećava nezaboravno maženje tijela i duha. Primjereno za nju i njega!

Medeno – mliječna obloga tijela s masažom
Energija & pro age zaštita potiče oksigenaciju u svim tkivima i potporu cijelom imunološkom sustavu, pripomaže očuvanju vitalnosti i elastičnosti kože. Usporava procese starenja kože, koja postaje napeta, na dodir nježna, glatka i mladenački svježa.

Anti-stress masaža tijela
Karite maslac & matična mliječ izvanrednim hidratantnim učinkom potiče učinkovitiju  regeneraciju kože i ojačava imunološki sustav.
Masaža je posebice primjerena za njegu suhe, dehidrirane i atrofirane kože.

Kleopatrin pomlađujući ritual cijelog tijela
Pomlađivanje & pro-age zaštita luksuzna njega cijelog tijela u nezaboravan doživljaj objedinjuje postupke peelinga, masaže i maske te pruža potpunu obnovu mladenačke svježine, energije i dobrog osjećaja.

VINOTERAPIJA

Tradicija održavanja zdravlja, mladosti i vječne ljepote pomoću grožđa potiče još iz antičkih vremena. Grožđe i vino sadrže više od 1.000 sastojaka, među kojima su za kožu neprocjenjive supstance: vitamini, minerali, polifenoli, voćne kiseline, koji se učinkovito suprotstavljaju znakovima starenja s jedinstvenim učinkom ravnanja bora.

Takve su i naše njege sa snagom grožđa: učinkovite, blagotvorne i zamamno mirisne.
Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu

Njega sa specijalnim preparatima WINE THERAPY koji povećavaju sposobnost kože prihvaćanju korisnih aktivnih sastojaka, uravnotežuju hidrolipidni sloj epidermisa, potiču prirodni proces obnavljanja i djelovanja kože.

Previous Post
Klasična masaža