Skeyndor ultrazvučni piling

Skeyndor ultrazvučni piling

Skeyndor ultrazvučni piling

Skeyndorovom ultrazvučnom špatulom postižu se izvrsni rezultati u higijeni i regeneraciji kože te sonoforezi, tj. u čišćenju kože i smanjenju bora, mitesera i mrlja, a koža se čini sjajnijom, čišćom i elastičnijom.

Ultrazvučna špatula je vrlo raširena među kozmetičarima jer daje vrlo dobre rezultate u tretmanima lica. Tehnika se zasniva na kombinaciji mehaničkih i električnih vibracija na frekvencijama od 25000 vibracija/sek uz zvučnike koji pojačavaju sonoforezu.

Ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu dok je istovremeno i masira, tako da najdublji slojevi kože primaju snažnu stimulaciju.

Stimulacija poboljšava iscjeljivanje površine kože lica jer poboljšava perifernu mikrocirkulaciju područja, čime revitalizira kožu.
Ultrazvučna terapija se koristi u sprječavanju starenja kože lica: bora,mrlja, flacidnosti, ožiljaka, strija ili za općenito poboljšanje izgleda kože.

SKENDOR ULTRAZVUČNI TRETMANI

Skeyndor ultrazvučni piling

Ultrazvučni piling je ne-agresivna procedura namijenjena poboljšanju izgleda kože, ispravljanju dilatacija pora, uklanjanju površinskih stanica i uklanjanju bilo koje ukorijenjene nečistoće ili mikro cisti koje su se vremenom nakupile. Stvara dvostruki učinak pomoću mehaničkih vibracija: pojačava obnovu stanica, koja, s druge strane , čisti kožu.

DERMA PEEL Professional tretman

Bazni profesionalni tretman osmišljen za potpunu regeneraciju kože s ciljem postizanja ujednačenog izgleda kože. Koristi se za tretmane različitih mrlja na licu, ekspresivnih bora, malih ožiljaka i tragova akni. Temelji se na kombinaciji 4 tehnike pilinga unutar jednog tretmana: fizičke abrazije, ultrazvučne mikrodermoabrazije, eksfolijacije kiselinama i tretmana enzimima.

DERMA PEEL Advanced tretman

Tretman osmišljen kao nadopuna baznog tretmana s ciljem da se intenzivira rezultat tretmana eksfolijacije.

URBAN WHITE Advanced  tretman

Nova generacija tremana za izbjeljivanje kože u kojem se djeluje direktno na mehanizam proizvodnje pigmenata.
   
Skeyndor Derma Peel Professional tretman 
Skeyndor Derma Peel Advanced tretman 
Skeyndor Urban White Advanced tretman 
Skeyndor Derma Peel paket tretmana (5 tretmana + 1 gratis tretman)