Casmara tretmani za tijelo

Casmara tretmani za tijelo

Casmara tretmani za tijelo

Casmara Cosmetics je najprestižniji dermokozmetički laboratorij na tržištu. Predstavila je svoje visokokvalitetne proizvode za lice i tijelo u preko 60 zemalja diljem svijeta zahvaljujući efikasnosti linija i zadovoljnim klijentima.

Ako tražite efikasnost i najbolju performansu, od sad ćete moći uživati u potpuno novom iskustvu.

Body Art – R tretman

Tretman kožu čini mekom i mladom, dugotrajno ju hidratizira. Ublažava vidljive znakove starenja. Pravi pomlađujući tretman. Zahvaljujući svojoj mekanoj i klizavoj teksturi koja se vrlo lako apsorbira ovaj tretman omekšava kožu. Potpuno inovativna formulacija. Cijelo tijelo prima novi oblik, izgleda mlađe te je koža puno mekša.

Body Art – S tretman

Intenzivan tretman obogacen aktivnim sastojcima koji trenutno djeluju vršeći drenažu. Tijelo dobiva novi glatki oblik. Rezultat je harmonična silueta. Tretman uklanja tzv. ”narančinu koru”, ublažava vidljive posljedice zadržavanja tekućina, eliminira sve vrste celulita i koristi se u tretmanima za mršavljenje. Noge postaju lakše i čvrste. Rezultati se pojačavaju dan za danom.

Body Art – F tretman

Intenzivni koncentrirani tretman koji stimulira sintezu kolagena. Koži su vraćeni tonus i elastičnost. Tekstura je posebno ugodna, svilenkasta. Užitak je vidjeti kako koža postaje sve ljepša svakim danom. Ova se formulacija trenutno upija te odmah učvršćava kožu. Idealno za tretiranje strija i opuštanja kože. Pogodno u razdobljima života u kojima se konstitucija tijela mijenja ( trudnoća, dijete, mršavljenja itd…)

MASKE ZA TIJELO :

Thermoactive Mask

Ova je maska koncentrat morskih elemenata, između ostalog jednostane alge zvane Dijatomeje koje su bogate silicijem i drugim mineralima. Sadrži sluz alge Laminarije digitata koja je 10 puta bogatija elementima u tragovima u usporedbi sa zemaljskim biljkama. Alge koriste sunčevu energiju kako bi skladištile obilne količine organometalnih tvari, sećera, aminokiselina, vitamina i elementa u tragovima.

Dodali smo sinergičnu mješavinu u spoju sa Capsaicinom koja  pojačava mikrocirkulaciju u površnim slojevima kože te na taj način pospješuje apsorpciju aktivnih sastojaka.

Cryogenic Firming Mask

Ovo je maska koncentrat morskih elemenata ,između ostalog jednostavne alge zvane Dijatomeje koje su bogate silicijem i ostalim mineralima. Sadrži sluz alge Laminarije digitata koja je 10 puta bogatija elementima u tragovima u usporedbi sa zemaljskim biljakama. Alge koriste sunčevu energiju kako bi koristile skladištile obilne količine organometalnih tvari, šećera,  aminokiselina, vitamina i elemenata u tragovima.

Kombinacija prve i druge faze ove maske omogućavaju sniženje temperature ukupne mase. Ova reakcija proizvodi efekt hlađenja koji djeluje opuštajuće i vrlo osvježavajuće.