Samotamnjenje (Spraytan system)

Samotamnjenje (Spraytan system)

Samotamnjenje (Spraytan system)

Lice i/ili tijelo se sa I-TAN Spraytan aparatom fino poprskaju prirodnom tekućinom dobivenom od šećerne trske koja oksidira pri vezivanju za bjelančevine u površinskom sloju kože dajući poticaj za stvaranje melanina, a čime se pobuđuje prirodna i dugotrajna preplanulost i stječe brončani ten.

Želite li biti preplanuli za party, rođendan, tulum, maturalni ples, vjenčanje, Novu godinu… dođite u Kozmetički salon DONNA i dobit ćete preplanuli  ten za svega 5 minuta.

Najnovija I-TANova formula tekućine za samozatamnjenje na bazi DHA kiseline (Dihidroxiacetonska kiselina) omogućuje preplanuli ten u nekoliko minuta, a dodatak Aloe koži daje vlažnost i savršen izgled.

Kompjuterski podešen mlaz vođen laserom vrlo precizno, jednolično i ravnomjerno  raspršuje losion na klijentovu kožu,  tako da nema suvišnog raspršivanja ili nanošenja losiona.  Uživati ćete u lakoći i sigurnosti  primjene. Jednostavno i sigurno!

Rezultat je lijepa i prirodna brončana boja kože. Maksimalan intenzitet boje postiže se za 1 sat. Boja ne ostavlja mrlje ni neugodan miris, traje do tjedan dana, nema kontraindikacija kao kod UV zračenja, a postupak pogodan za sve tipove kože.

Intenzitet boje može se prilagoditi različitim namjenama. Dakle, 100 % siguran i prirodan proizvod te preplanulost po želji!!!

Tretman je pogodan za sve koje ne vole sunčanje u solariju kao i za trudnice, klaustrofobičare, ljude sa osjetljivom i/ili problematičnom kožom, a idealan je za specijalne trenutke i svečane prigode, kada se želi zabljesnuti preplanulim tenom.

Preporuča se doći na tretman bez šminke, a prije špricanja napraviti peeling tijela.

Tretman samotamnjenja  lica i dekoltea
Tretman samotamnjenje tijela