LPG Endermolift

LPG Endermolift

LPG Endermolift

LPG Endermolift je jedinstvena anti-aging tehnika stimulacije kojom se na potpuno prirodan, ugodan i učinkovit način učvršćuje koža lica, vrata, dekoltea i grudi, odstranjuju i ublažavaju bore, a koži vraća nježnost i prozračan ten.

Tijekom LPG Endermolift tretmana izmjenjuje se brzina djelovanja putem sustava brzih vibracija kojima je cilj jačanje strukture kože i sustava sporih vibracija koji dreniraju.

Takvim tretmanom, kojim se provode neprekidna, ritmična, mehanička mikropulsiranja, izravno se trodimenzionalno stimuliraju stanice u dubini kože i potiču na stvaranje kolagena i elastina.

Kako koža svake godine gubi cca 1% svog kolagena, nema dobne granice, što znači da su tretmani poželjni što ranije u životu, s pojavom prvih, najmanjih bora.

Upravo se pravodobnim tretmanom mogu postići najbolji rezultati čiji je cilj smanjivanje bora, jačanje tonusa i prirodne strukture kože te obnova glatkoće.

Svi dobiveni rezultati LPG metodom potvrđeni su na temelju znanstvenih studija provedenih na američkim i europskim sveučilišnim klinikama.

LPG ENDERMOLIFT TRETMAN LICA

Cilj LPG Endermolift tretmana lica je stimulacija stanica u stvaranju kolagena i elastina te i otklanjanje prvih bora, znatno ublažavanje starijih bora, odnosno smanjivanje znakova starenja.

Jedinstvenim načinom djelovanja prirodnim putem koži vraća čvrstoću, glatkoću i elastičnost. U početku se tretmani savjetuju svaki drugi do treći dan u seriji od 15 do 20 tretmana, nakon čega se preporučuje održavanje jednom tjedno do jednom mjesečno, ovisno o godinama i izgledu kože.