Parafinska kupka

Parafinska kupka

Parafinska kupka

Parafinska kupka namijenjena je za intenzivnu njegu kože i noktiju ruku, a zbog svoje topline iznimno je blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova.

Naši prsti i ruke dnevno naprave na tisuće pokreta. Bilo da je riječ o mikro-pokretima ili velikim radnim akcijama, umornim rukama na kraju dana treba temeljit odmor, a s vremena na vrijeme i cjelovit tretman njege. Pritom ne mislimo samo na manikuru i uljepšavanje noktiju, već prvenstveno na njegu ruku.

Osim toga, ne zaboravimo, mnogi muškarci izjavljuju kako na ženama često najprije primjećuju upravo – ruke. One su, pored očiju, usana, kose, dekoltea, guze ili nogu, najčešći adut zavođenja. Žene s lijepim i njegovanim rukama te s decentnim i zavodljivim pokretima ruku, imaju poseban šarm i eleganciju.

Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku i stopala. Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom. Osim toga, parafinska kupka je zbog svoje topline iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.
Tretman parafinske kupke

Postupak počinje peelingom ruku, nakon peelinga stavlja se hranjiva maska, a nakon toga ruke se umaču u ugodno zagrijani parafin.

Na čiste ruke nanosi se zagrijana rukavica s parafinom koji je u njoj, te tako stoji 20 min. Posebno se treba naglasiti da svaki klijent dobiva novu rukavicu, te se na taj način održava visok stupanj higijene.

Dok se hladi pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne tvari, djelujući terapeutski. Nakon tretmana koža na rukama je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena.

Nakon skidanja parafinske rukavice slijedi ugodna masaža ruku. Tim tretmanom koža postaje iznimno meka i glatka. Koža dobiva elastičnost, vlažnost i sjaj, te je zaštićena od isušivanja i vanjskih nepovoljnih utjecaja. Preporučamo osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.

Tretman parafinske kupke ruku