Skeyndor virtualna mezoterapija za tijelo

Skeyndor virtualna mezoterapija za tijelo

Skeyndor virtualna mezoterapija za tijelo

Skeyndor virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože (mezoderm) bez upotrebe igala, a namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože, reducirati celulit te pobijediti u borbi protiv starenja kože.

Ponosni smo što Vam u DONNI možemo predstaviti aparat “Mesoscience by Skeyndor” za virtualnu mezoterapiju bez igle i revolucionarne tretmane pomlađivanja tijela, redukciju odnosno uklanjanje celulita i strija te oblikovanja i učvršćivanje tijela virtualnom mezoterapijom.

Zasnovan na principima virtualne mezoterapije bez igala, aparat MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR, djelovanjem četiri vrste struja (aktivirajuća struja, elektroporacija, hidroelektroforeza i krioforeza) unosi visoku koncentraciju pročišćenih aktivnih sastojaka u središnje slojeve kože.
Time se na kontroliran način postiže visoka opskrba određenim tvarima u posebnim zonama.

To je selektivan način rada, praktičan za kombiniranje i lagan za primjenu.
Nekoliko čimbenika djeluju kao prijenosnici i oni se miješaju s ampulama ultrakoncentrata, kojima se tretiraju uobičajeni problemi kao što su bore, čvrstoća kože, strije i celulit.

TRETMANI MEZOTERAPIJE

Senzacionalni učinci na koži vidljivi su već nakon prvog tretmana, a za optimalne rezultate preporuča se 6 tretmana.

To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Skeyndor Mesoslim tretman za smanjenje celulita
Skeyndor Mesofirmnes tretman za strije i učvršćivanje tonusa kože