Termobody

Termobody

Termobody

Termobody – prirodan i neškodljiv, a istovremeno učinkovit tretman za eliminaciju masnoća povećavanjem temperature vlakana i ubrzavanjem funkcioniranja metabolizma. Idealno za uklanjanje masnoća u zonama u kojima ih se ne možemo riješiti dijetama.

THERMOBODY je elektronski aparat koji može intenzivno zagrijati kožu na kontrolirani način, a tako se putem fiziološkog povećanja temperature vlakana postiže ubrzavanje metabolizma i veća potrošnja energije i lokaliziranih masnoća u zonama tretiranja.

Za vrijeme tretmana aparatom THERMOBODY RVB Electronics temperatura u adipoznim stanicama dostiže do max 42 stupnja C,  te se tako znatno povećava koncentracija enzima koji uništavaju višak masnoća. Nakon tretmana koncentracija i aktivnost enzima ostaje ista nekoliko sati, a potom se smanju je i gubi u roku od 48/78 sati.

Zbog toga se preporučuje 2 tretmana tjedno, a izvrsni rezultati se postižu sa 10-14 tretmana u jednom ciklusu.

TRETMAN

Tretman je jednostavan, siguran i garantira rezultate bez kontraindikacija, jer djeluje na prirodan način -toplinom. Tretman je učinkovitiji od saune jer je prirodno hlađenje tijela usporenije,  pa toplina djeluje na vlakna jače nego u sauni.

Obzirom da se tako povećava i cirkulacija, dovodi se više kisika i time eliminiraju toksične supstance. Cirkulacija djeluje opuštajuće na mišiće, pa se THERMOBODY koristi i fizioterapeutski i za tretiranje uganuća, uklještenja i udaraca.

Thermobody termoterapijski tretman tijela

Next Post
Termosauna