Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža intenzivno stimulira mikrocirkulaciju te time pospješuje razgradnju nakupina celulita, a kao posljedica toga koža postaje čvrsta, glatka i boljeg tonusa.

Što je to celulit?

To su nakupine masnih stanica koje se obično nalaze na predjelu bedara, stražnjice i trbuha. Celulit nije samo estetski problem, već se smatra i zdravstvenim problemom. Nemojte zaboraviti da se celulita ne možete zauvijek riješiti, ali disciplinom ga možete staviti “pod kontrolu”.

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita jer jednom kada postignete zadovoljavajuće rezultate, oni će najdulje trajati. No i nakon postizanja željenog izgleda morate nastaviti sa masažom jer se u suprotnom celulit vraća. Ovisno o stadiju celulita odabire se broj tretmana.

Mnogi kozmetički brandovi u svojim anticelulitnim tretmanima koriste ovu vrstu masaže kao neposredni način nanošenja krema i preparata ili kao dopunski tretman za pojačanje učinka.

TRETMAN

Anticelulitna masaža intenzivno stimulira mikrocirkulaciju te time pospješuje razgradnju nakupina celulita. Kao posljedica, koža postaje čvrsta, glatka i boljeg tonusa.

Tretman anticelulitne masaže