Epiladerm trajna depilacija

Šećerna pasta & enzimi

Epiladerm trajna depilacija

Epiladerm trajna depilacija

EpilaDerm je avangardni sistem dugotrajnog smanjenja rasta dlačica jer na jedinstven način spaja uklanjanje dlačica iz korijena šećernom pastom (tzv. egipatsku depilaciju) s djelovanjem aktivnih proteolitičkih enzima na dlaku kad je dlaka u anagenoj fazi rasta te tako, rastapajući ostatke stanica same dlake i njenog korijena, dugoročno smanjuje rast dlaka.

Prednosti upotrebe EpilaDerm® sistema za trajnu depilaciju su višestruke:

– može se upotrijebiti kod dlaka svih boja,
– nema nuspojava jer je sistem potpuno prirodan i sadrži prirodni enzimski kompleks bez dodatnih sastojaka,
– postupak je nježan prema koži, rast dlaka je smanjen, koža izgleda mlađe i dugoročno je bez dlačica, postiže se željena mekoća kože i djelotvorno uklanjanje dlačica, a može se primijeniti na sva područja tijela kod žena i muškaraca, uključujući i intimne dijelove tijela.

TRETMAN

Odvijanje tretmana EpilaDerm® sistema za dugotrajno smanjenje rasta dlaka protokoliran je u četiri koraka:

1.  Prvo se koža očisti EpilaDerm® primerom koji kožu i dlaku pripremi za depilaciju.

2.  Nakon pripreme se depilacijom EpilaDerm®  šećernom pastom uklanja dlaka iz korijena i time postiže otvaranje folikula dlake čime ostaci stanica dlake i folikula postaju dostupniji za djelovanje enzima.

3. Odmah nakon depilacije se obje faze EpilaDerm® enzimskog kompleksa

I   Faza- enzimska emulzija,
II  Faza- gel aktivator) umasiraju u kožu, te tako aktivni dio enzimskog kompleksa prodire do korijena i ostataka stanica dlake uspostavljajući nepovratan proces koji vodi do propadanja folikula dlake. Time se postiže da dlaka više ne raste.

4.  Nakon primjene enzima nema potrebe za bilo kakvim smirujućim preparatom, ali se u kućnoj njezi preporuča koristiti EpilaDerm® Home Care proizvode, tj. EpilaDerm® enzimski piling i EpilaDerm® inhibitor rasta laka radi njege kože i pojačanja učinka trajnog smanjenja rasta dlaka.

Tretman aplikacije EpilaDerm® enzima
Tretman  aplikacije EpilaDerm® enzima na nadusnicama

Za cijenu EpilaDearm® Home Care proizvoda pitati u salonu.