Ugradnja umjetnih noktiju i ukrašavanje noktiju

Ugradnja umjetnih noktiju i ukrašavanje noktiju

Ugradnja umjetnih noktiju i ukrašavanje noktiju

Umjetni nokti su ženama prilika da zablistaju u pravom svijetlu svaki put kada to požele. Umjetni nokti se nude u raznim oblicima, bojama i veličinama tako da možete izabrati izgled koji je primjeren za svaku prigodu. 

Za ugradnju umjetnih noktiju u DONNI koristimo preparate tvrtke ALESSANDRO. Kvaliteta umjetnog materijala ove tvrtke, iskustvo naših “nail”  kozmetičarki i maksimalna briga o higijeni pribora i prostora jamče Vam da ćete uživati u dugogodišnjem nošenju umjetnih noktiju.

Ugradnja umjetnih noktiju na produžetak – tipsu

Tipse su plastični nastavci koji pod određenim brojem postavljamo na sam vrh prirodnog nokta. Tipsa predstavlja žljebić po kojem nokat u pravilnom obliku raste u dužinu. Tipsa se postavlja kod odgriženih ili nepravilnih prirodnih noktiju, te ukoliko je potrebno produžiti nokat. S tipsama i UV gelom postiže se savršeno prirodan izgled umjetnog nokta.

Ugradnja noktiju na šablonu

Ugradnja se radi na jako dobar oblik prirodnog nokta, te kada se isti mora malo produžiti. Tehnika je najzahtjevnija te iziskuje odlično stanje nokta, ali se odlikuje ljepotom postavljenog nokta te postojanošću i lakoćom održavanja.

Korekcija /nadopuna umjetnog nokta

Korekcija umjetnih noktiju vrši se tri do četiri tjedna nakon samog postavljanja. Na korekciji se odbrusi većina starog gela te se postavlja novi kako bi dobili jednaki izgled i kvalitetu kao i kod postavljanja.

NAIL ART – profesionalno ukrašavanje noktiju

Nail art podrazumijeva profesionalno ukrašavanje noktiju bojama, kamenčićima, suhim cvijećem, uzorcima, crtežima i cirkonima. 

Ovako ukrašeni nokti snažan su izraz osobnosti pa su stoga i mogućnosti ukrašavanja beskonačne. Ukrašavanje noktiju nikada nije bilo tako šaroliko i raznoliko kao danas. Educirane i iskusne kozmetičarke u našem salonu, u suradnji s Vama, ostvarit će jedinstvena umjetnička mini-djela u kojima ćete još dugo uživati.


Alessandro tretman ugradnje umjetnih noktiju 
Alessandro tretman rekonstrukcije noktiju po šablonu 
Alessandro tretman popravka umjetnog nokta 
Alessandro tretman lakiranja noktiju 
Alessandro tretman ugradnje ukrasnog kamenčića 
Alessandro tretman ukrasnog nail arta na noktu