Epiladerm šećernom pastom

Egipatska depilacija

Epiladerm šećernom pastom

Epiladerm šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom, odnosno tzv. egipatska depilacija je idealan način za uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela i lica i muškaraca i žena, uključujući i intimne zone tijela, na potpuno prirodan način jer se sastoji samo od šećera i vode.

Šećerna pasta je veoma jednostavna za upotrebu, nježna za kožu, a upotrebljava se bez traka.

Ovaj način depilacije predstavlja savršen način uklanjanja neželjenih dlačica jer je bezbolan, pa samim time pogodan i za nju i za njega, što su znali već “Stari Egipćani”.

U DONNI  koristimo EpilaDerm® šećernu pastu jer je to prirodan proizvod proizveden na hladno, koji se sastoji samo od šećera i vode, a ima višestruke prednosti zbog kojih je ovaj način depilacije najčešći i najomiljeniji u primjeni, iako tretmani traju duže nego ostali načini depilacije.

Prednosti EpilaDerm® šećerne su višestruke:

EpilaDerm® šećerna pasta se koristi pri normalnoj tjelesnoj temperaturi što spriječava ubrzanje cirkulacije zagrijavanjem, pa je samim time, pogodna za sve tipove kože.

EpilaDerm® šećerna pasta se ne lijepi za kožu već uklanja samo suhe i izumrle stanice poput blagog peelinga, što pogoduje koži. S obzirom da se pasta lijepi samo za dlaku, ali ne i za kožu, osjećaj bola je sveden na minimum. Ovo omogućuje nanošenje paste na isto mjesto više puta bez straha od rastezanja kože i jakog bola.

EpilaDerm® šećerna pasta ne lomi dlake pri depilaciji jer zahvaljujući svojoj mekanoj konzistencijipasta tijekom depilacije potone dublje u folikul dlake i bolje ju obuhvati. Ovo poboljšava depilaciju jer omogućava da dlaka izađe zajedno sa korijenom čime se pospješuje rezultat i smanjuje bol tijekom tretmana.

Depilacija pomoću EpilaDerm® šećerne paste također smanjuje broj uraslih dlačica.Naime, obzirom da se uklanjanje dlaka vrši u smjeru rasta dlake čak i ako dođe do pucanja dlake ona ostaje u folikulu u svom prirodnom smjeru i ne dolazi do urastanja. Ovakva dlaka nastavlja rasti i kretati se ka površini istim prirodnim putem pa ne dolazi do obrnutog smjera rasta koji dovodi do urastanja.

EpilaDerm® šećerna pasta omogućava uklanjanje veoma kratkih dlačica jer prodire dublje u folikul dlake, što znači da se učinkovito mogu uklanjati i dlačice kraće od 2 mm.

EpilaDerm® šećerna pasta se razrjeđuje vodom pa ju je vrlo lako očistiti s kože i odjeće. Također, ona ostaje vlažna i rastezljiva duže vrijeme omogućavajući upotrebu na većim površinama tijela, a obzirom da se ne suši i ne stvrdnjava, može se u svako doba ukloniti s kože.

TRETMAN 

Prije tretmana koža se očisti EpilaDerm® primerom. Šećerna pasta se nanosi na tijelo u rukavicama u smjeru protivnom od rasta dlaka pa se naglim trzajem u smjeru rasta uklanja s tijela, a s njom dlake koje je pasta obuhvatila. Taj postupak se ponavlja dok se ne uklone sve dlake s željenog područja.

Nakon tretmana nema potrebe za primjenom bilo kakvog preparata, ali se preporuča potreba EpilaDerm® enzima za dugotrajno smanjenje rasta dlaka.

U kućnoj njezi je preporučljivo njegovati kožu enzimskim pilingom, koji ujedno spriječava urastanje dlaka.

Depilacija cijelih nogu
Depilacija nogu + brazilska depilacija bikini zone
Depilacija potkoljenice
Depilacija nadkoljenice
Depilacija ruku
Depilacija brazilska
Depilacija prepone- bikini zone
Depilacija pazuha
Depilacija muških prsiju
Depilacija muških leđa
Depilacija nadusnica
Depilacija lica
Depilacija obrva

Previous Post
Nova era