Regen radiofrekvencija

Regen radiofrekvencija

Regen radiofrekvencija

RF- tretman ili radiofrekvencija je neinvazivni kozmetički postupak za zatezanje kože i reduciranje celulita koji jamči vidljive rezultate na licu mjesta.

Tretman radiofrekvencijom (radiovalovima) daje rezultate u znatno kraćem vremenskom razdoblju od dosadašnjih sustava za reduciranje celulita, što je izuzetno važno za one klijente koji za tretmane imaju malo vremena na raspolaganju. Tretman je ugodan i efikasan i, što je najvažnije, daje dugotrajne rezultate. 

U DONNI koristimo POLLOGEN REGEN TRIPOLAR tehnologiju koja djeluje na principu izmjene bipolarne i monopolarne RF energije u jednom aplikatoru, stvarajući pritom kontrolirano i lokalizirano magnetsko polje, simultano grijući površinske i dubinske slojeve kože.

Zatezanje kože

Tretman djeluje putem kontroliranog i lokaliziranog magnetskog polja, simultano grijući površinske i dubinske slojeve kože pri čemu se zagrijavaju dijelovi s najvećim otporom, masne stanice i vlakna kolagena koja ih prekrivaju. Regeneracija se ostvaruje povećanom aktivnošću fibroblasta, kontrakcijom kolagena i remodeliranjem novog kolagena. Na ovaj se način regenerira kolagen u koži i postiže sjajan rezultat zatezanja kože i to bez potrebe za oporavkom nakon tretmana. 

Redukcija celulita

Lokalno zagrijavanje kritičnih područja povećava količinu tekuće masnoće koja se zatim otpušta iz grijanog tkiva. Nakon otpuštanja masnoće, masna se stanica smanjuje u volumenu, vraćajući kožu gotovo u početno stanje, dajući željeni estetski učinak. 

Rezultati su sjajni i vidljivi već nakon prvog tretmana. Opuštena koža na trbuhu, bokovima i nogama, uključivo i strije te celulit na istim područjima, vrlo uspješno rješava u 6-8 tretmana, što također ovisi o dobi osobe i o veličini problema. 

Najbolji rezultati se postižu kombinacijom s ostalim našim tretmanima a individualne programe kreiramo ovisno od dijagnozi problema.

Tretmani traju od pola sata do sat vremena, a rade se jednom tjedno.