Green Peel by Dr. Schrammek

Green Peel by Dr. Schrammek

Green Peel by Dr. Schrammek

GREEN PEEL je metoda biljnog pilinga kože koju je osmislila dr.med.Christine Schrammek. Kvaliteta i učinkovitost tretmana temelji se na dermatološkom pristupu i naprednim aktivnim sastojcima.

Green peel proces je biološka metoda koja je razvijena na medicinskoj bazi. Green peel sastojci rade učinkovito jedan uz pomoć drugog te sadrže razne bjelančevine, ugljikohidrate, vitamine, sluz, tanine, fitohormone, enzime, mineralne soli.

GREEN PEEL Dr.Schrammek je izvrsna, potpuno prirodna i biološka metoda za piling kože lica (i tijela) na bazi prirodnih sirovina s kojim se postiže potpuni piling gornjih slojeva kože, stimulira rast stanica i stvaranje kologena te regeneracija kože.

Ova potpuno prirodna biljna metoda razvijena je medicinskim istraživanjima na temelju 50-godišnjeg iskustva dr. Christine Schrammek. Širom svijeta dokazana je kao izvrsna biološka metoda za piling kože lica i tijela.
Za razliku od ostalih pilinga Green peel ne sadrži kemijske supstance ili sintetičke dodatke. To je savršeno siguran tretman i nema nuspojava. Ako biljni preparat nehotice dođe u dodir s očima, neće izazvati nikavu iritaciju.

Pripremljena je isključivo od prirodnih sirovina: posebno uzgojenih biljaka, algi, minerala te enzima i vitamina.

Uspjeh GREEN PEEL ® tretman može se usporediti s rezultatima kemijskog peelinga, abrazija kože, ili duge primjene vitamina.
GREEN PEEL ® daje izvrsne rezultate na području: nečistoće i nepravilnosti kože, proširenih pora, preuranjenog starenja kože, bora, ožiljaka, trudničkih strija, celulita, gubitka elasticiteta u području trbuha, nadlaktica i bedara.

GREEN PEEL TRETMANI:

GP biljni piling lica

Višednevni tretman koji obuhvaća biljni piling, masku i njegu kože te kućnu njegu i post tretman. Rezultati prvog tretmana su odmah vidljivi: koža se zateže, bore se smanjuju, a plići ožiljci i mrlje uklanjaju. Nakon 3-5 dana koža se počinje guliti, a tijekom procesa u kućnoj njezi koža se čisti osebnim losionom. Nakon 4-5 dana radi se post tretman, a koža je potpuno obnovljena. Kućnom njegom  u slijedeća 2 tjedna rezultati su sve bolji iz tjedna u tjedan. Proces regeneracije kože završava u toku 14-28 dana od tretmana.

GP Super Beauty tretman lica

Tretman Super Beauty obično se radi kao kura za pojačanje i upotpunjavanje izvršenog biljnog pilinga u nekoliko intervala. Sam tretman se sastoji od čišćenja, kozmetičkog pilinga, masaže i maske.
Green Peel tretman biljnog pilinga lica
Green Peel Super beauty tretman njege lica

GP biljni piling dijelova tijela

Tretman dubokog pilinga je vrlo uspješan i koristi se za oblikovanje bedara i ruku, stomaka, protiv celulita i strija, kožne pigmentacije, smanjenje ožiljaka, staru kožu na rukama, itd. Guljenjem kože potiče se rast novih stanica i regeneracija kože, a djeluje se i na masne stanice u dubljim slojevima kože. Sam tretman se sastoji od čišćenja, kozmetičkog pilinga, masaže i maske te kućne njege.
Green Peel tretman dubokog biljnog pilinga tijela
Green Peel tretman biljnog pilinga ruka

GREEN PEEL CLASSIC

Tretman Green peel classic je indiciran za seboroičnu kožu, kožu koja je nečista, sklona aknama, koža sa ožiljcima, oštećenu kožu.

GREEN PEEL FRESH UP

Ovaj tretman nudi regeneraciju i vitalnost umornoj koži koja je sklona borama i finim linijama. Tretmanom omekšavamo grubu kožu i čistimo nečistu kožu

GREEN PEEL ENERGY

Tretman kojim poboljšavamo cirkulaciju blijede i suncem oštećene kože. Ispravlja se debela i keratozirana koža, uklanjaju se prve bore i linije. Tretman se može koristiti i za liječenje hiperpigmentacijskih mrlja.

Next Post
Casmara