Geliranje noktiju – soak off- trajni lak

Geliranje noktiju – soak off- trajni lak

Geliranje noktiju – soak off- trajni lak

Nove tehnike geliranja noktiju omogućuju potpuno prirodan izgled nokta i vrlo njegovanih ruku.

Klasični UV gelovi
Klasični gelovi se godinama tradicionalno koriste u kozmetičkoj industriji za njegu prirodnih i ugradnju umjetnih noktiju. U DONNI koristimo proizvode poznatih svjetskih brandova Alessandro i CUCCIO.

Oni se suše pod djelovanjem UV zraka preko UV lampe. Uklanjanje gela s plohe nokta izvodi se rašpanjem sloja gela do površine prirodnog nokta. Nakon sušenja pod UV svjetlom, gel postaje gust i nemoguće ga je otopiti u otapalima budući da ne dolazi do penetracije otapala kroz gel. 

Tvrdi gelovi su fleksibilniji u usporedbi s akrilom, međutim, oni su znatno tvrđi u usporedbi s “soak off sistem” mekanim gelovima.  
Gel se postavlja na prirodni nokat. Dužina prirodnih noktiju se ne mijenja. Ovim tretmanom postižemo čvršće, uvijek lijepe i dotjerane nokte. Odabir boje gela prepuštamo našim klijenticama iz širokog spektra naše ponude. 
  
ALESSANDRO UV tretman geliranja noktiju ruke 
ALESSANDRO tretman skraćenja i  prijelaz 
CUCCIO tretman  UV geliranja noktiju ruke 
CUCCIO tretman akrilnog geliranja noktiju ruke 

Soak off gel (meki gel ili trajni lak)
Soak off mekani gelovi pripadaju najnovijoj generaciji gelova. Oni su više porozni od svojih prethodnika. Njihova poroznost omogućuje potpuno uklanjanje sloja gela, s površine prirodnog nokta, korištenjem hidratantnog otapala. Svojstvo poroznosti ih također čini lakšima i fleksibilnijima u usporedbi s tvrdim gelovima.

Soak off gel ima svojstvo samoniveliranja, čime se uvelike olakšava njegova aplikacija te se sprečava odvajanje boje od plohe nokta. Ova nova vrsta proizvoda se u industriji naziva ‘meki gel’ ili ‘trajni lak’. Razlog tome su njegova svojstva da se vrlo lako stapa s površinom prirodnog nokta i da garantira manju pojavu listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu.

Osim što noktima podaruju boju, djeluju kao i učvršćivači prirodnih noktiju. Trajanje boje na noktima je 3-4 tjedna. Nakon toga se gel otopi i stavljamo novu boju po vašem izboru. Soak off je nova generacija gelova koji se otapaju u tekućini, dakle nema rašpanja. 

OPI Soak-off tretman trajnog lakiranja noktiju ruke 
OPI Soak-off prijelaz 
OPI Soak-off tretman skidanja laka