Regen radiofrekvencija

Regen radiofrekvencija

Regen radiofrekvencija

Radiofrekvencija (Radiovalovi) je tehnološki kozmetički postupak za zatezanje kože i reduciranje celulita koji jamči vidljive rezultate na licu mjesta ugodnom i efikasnom tretmanu.

Bore i celulit su najčešći estetski problemi od kojih pati čak 80% žena. Trud koji se svakodnevno ulaže u iznalaženje rješenja za ove probleme postavlja ih na vrh ljestvice prioriteta za kozmetičku industriju.
Jedan od najboljih odgovora na taj problem je dala radiofrekventna tehnologija, a u DONNI se možemo pohvaliti višegodišnjim iskustvom s Pollogenovim REGEN tripolarnim radiofrekventnim (RF) aparatom najnovije tehnologije.

Radiofrekventni tretman djeluje na principu izmjene bipolarne i monopolarne RF energije u jednom aplikatoru, stvarajući pritom kontrolirano i lokalizirano magnetsko polje, simultano grijući površinske i dubinske slojeve kože. Na ovaj se način regenerira kolagen u koži i postiže sjajan rezultat (kakav je do sad bio moguć samo kirurškim metodama) i to bez potrebe za oporavkom nakon tretmana.

TRETMAN ZATEZANJA KOŽE LICA

Tretman omogućuje penetraciju RF energije u duboke slojeve dermisa i subkutanusa. Zagrijava dijelove s najvećim otporom, masne stanice i vlakna kolagena koja ih prekrivaju. Regeneracija se ostvaruje povećanom aktivnošću fibroblasta, kontrakcijom kolagena i remodeliranjem novog kolagena. Elastična vlakna kože, kolagen i elastin su proizvedena u stanicama kože, fibroblast. Njihovom kontrakcijom vlakna kolagena se zbijaju, što rezultira trenutnim zatezanjem kože. Ovim se postižu dugotrajni rezultati kod svih tipova kože.

Radiofrekvencija može nježno i efikasno zategnuti kožu na Vašem licu, vratu i rukama. Preporučuje se tretman i kao nadopuna klasičnih tretmana njege lica, radi pojačanja učinka kozmetičkih preparata.

RF tretman za lice
RF tretman za vrat

Previous Post
Smartplus IPL tretmani
Next Post
LPG Endermolift