Sothys

Sothys

Sothys

Sothys, svijet ekstremnih emocija i senzualnosti – ime koje prezentira ljepotu u cijelome svijetu. Rituali koji su potrebni svima, za opuštanje nakon steresnih dana te odmora duše i tijela. Sothys svijet vam nudi očaravajuće, opuštajuće i učinkovite rituale uz koje ćete se osjećati bolje u svome tijelu.

SOTHYS YOUTH INTENSIVE RITUAL

Kroz pet koraka sa osam različitih formula, Sothys youth ritual vam nudi dva sata potpunog opuštanja uz vidne rezultate na vašoj koži. Kroz ritual vam nudimo masažu vrata, ruku , stopala te profesionalnu njegu vaše kože lica. Sothys youth intensive ritual pomoći će vam u borbi protiv starenja kože lica, vrata i dekoltea.

SOTHYS ENERGIZE- DETOXIFY RITUAL

Ritual uz koji će vaša koža dobiti nalet energije i koji će vam pomoći koži  da se brani od svih loših vanjskih utjecaja te stresa koji znatno ubrzavaju znakove starenja dobro opustila i pružila joj osjećaj apsolutne hidratacije.

SOTHYS HYDRATING INTENSIVE RITUAL

U savršenom savezu tehničkog napretka i osjetilnog užitka, ovaj tretman kombinira ultra udobne teksture s učinkovitim aktivnim sastojcima kako bi se koža dobro opustila i pružila joj osjećaj apsolutne hidratacije