World of Beauty

World of Beauty

World of Beauty

World of beauty tretmani lica i tijela temeljeni su na prirodnim sastojcima, svaki od njih je iz organskog uzgoja te su svi proizvodi prirodnog porijekla. Okupajte Vašu kožu prirodom, a ona će Vam biti zahvalna. Koža je naš najveći organ te sve svaki satojak koji se koristi na koži utječe ne samo na kožu već i na čitav organizam. Mikromolekularni prirodni sastojci djeluju u dubinu kože, te se koži vraća prirodna ljepota. Vaša koža će Vam biti zahvalna.

SLIM SHAPE TRETMAN

Slim shape tretman temeljen algama, u potpunosti prirodan uspješno će i učinkovito pomoći pri mršavljenju te otklanjanju celulita. Osim što umanjuje celulit spriječava i njegovo ponovno nastajanje, te potiče cirkulaciju limfe. Slim and shape tretmanom koči se skladištenje masnoća u tijelu (lipogeneza), spriječava novo nastajanje masnoća, i potiče razgradnju masnih stanica (lipolizu). Nanomolekularna tehnologija djeluje na samu jezgru stanica te time utječu na bilogiju masnog tkiva.

CH DETOX

Tretman u kojem uz pomoć 72 prirodna sastojka koji se koriste u Ayurvedskoj i Hindu medicini potičemo detoksikaciju tijela. Zahvaljujući ekstraktu tibetanskog i himalajskog zelenog čaja te različitih začina  i aktivnog sastojka fosfatildikolina,toksini koji su prisutni i zadržavaju se unutar masnih stanica celulita se uspješno eliminiraju. Djelovanje na organizam je detoksifirajuće, poboljšava se venska i limfna cirkulacija i drenaža.

SLIM SHAPE SLIMMING SCRUB

Jedinstveni i efikasni piling tijela na bazi esencijalnih ulja gorke naranče, čempresa, ružmarina i lavande i soli iz tropskih oceana koji zajednički imaju učvrščujuća, antiseptička i drenažna svojstva. Koža tijela je kompaktnija, mekša i čišća bez nedostataka. Kombinacija ovih eteričnih ulja pozitivno djeluje i na apatiju te suzbija depresiju.