Uklanjanje celulita, mršavljenje i oblikovanje tijela

Uklanjanje celulita, mršavljenje i oblikovanje tijela

Uklanjanje celulita, mršavljenje i oblikovanje tijela

U DONNI možete smršaviti i eliminirati masno tkivo i celulit. Vitak struk, ravan trbuh, podignuta stražnjica, zategnuta bedra san su svake žene, a sve većeg broja muškaraca.

Pretilost je jedan od većih zdravstvenih problema današnjice, a podjednako je zastupljen kod žena i muškaraca. Zbog debljinom narušenog estetskog izgleda, velik broj ljudi gubi samopouzdanje, dok istovremeno debljina povećava rizik oboljenja od endokrinih i kardiovaskularnih bolesti. Kao posljedica prekomjerne težine kod 80 posto žena javlja se celulit koji zahvaća bedra, stražnjicu, nadlaktice, a u velikoj mjeri masno se tkivo taloži na trbuhu i bokovima.

U DONNI se postižu izvanredni rezultati u rješavanju problema pretilosti zahvaljujući jedinstvenoj metodi koja je produkt najnovijih medicinsko – kozmetičkih spoznaja, znanja, iskustva i suradnje s timom stručnjaka – liječnika, fizioterapeuta, fitoterapeuta, nutricionista i kozmetičara.

U tom cilju u DONNI su osmišljeni paketi tretmana za mršavljenje i eliminiranje masnog tkiva koji su provjereni u praksi i koji garantiraju rezultate.

Previous Post
Mezoterapija
Next Post
Celulit